Πες γεια στο φόβο της βλεφαρίδας

Πες γεια στο φόβο της βλεφαρίδας

Η νέα τάση της μόδας είναι η τοποθέτηση των μόνιμων βλεφαρίδων ,έτσι ώστε να έχεις μεγάλες, πυκνές και φυσικές βλεφαρίδες 24 ώρες την ημέρα. Τοποθετούνται με τη μέθοδο one by one δηλαδή μια –μια και έχουν διάρκεια εώς και 3 εβδομάδες. Οι βλεφαρίδες εφαρμόζονται με μια κόλλα που στεγνώνει μαλακά επιτρέποντας τις να μένουν ευέλικτες και φυσικές. Πέφτουν μόνο όταν θα πέσει και η φυσική σου τρίχα. Και μην ξεχνάς ότι τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής. Γι’ αυτό και πάντα θα πρέπει να είναι όμορφα και περιποιημένα.

Το πρόβλημα με τις βλεφαρίδες, είναι το γεγονός ότι είναι σχετικά καινούργιες και έτσι πολλές γυναίκες δεν ξέρουν τι πρέπει να προσέχουν πριν και μετά την τοποθέτηση τους! Σας έχουμε ετοιμάσει τις εξής συμβουλές:

ΜΗΝ βρέξετε τις βλεφαρίδες σας για 24 ώρες μετά την εφαρμογή τους.
Αποφύγετε τα ατμόλουτρα, τις σάουνες και την έντονη γυμναστική ή yoga. Ο ιδρώτας σας μπορεί να κάνει την κόλλα να ενεργοποιηθεί με αποτέλεσμα να χαλαρώσουν οι δεσμοί μετσξύ φυσικής και ψεύτικης βλεφαρίδας.

ΔΕΝ πρέπει να τραβήξετε τις νέες βλεφαρίδες σας, όσο και αν θέλετε να το κάνετε!
Μπορεί οι βλεφαρίδες σας να σας κάνουν να θέλετε να τις τραβάτε, να ακουμπάτε και να παίζετε με τις βλεφαρίδες σας γυρίζοντας τις, θα πρέπει όμως να αντισταθείτε και να μην το κάνετε. Αν κακομεταχειρίζεστε τις επεκτάσεις σας, μπορεί να βλάψετε τις φυσικές βλεφαρίδες σας, πάνω στις οποίες είναι άλλωστε τοποθετημένες και οι επεκτάσεις. Αν κάποια στιγμή βαρεθείτε τις επεκτάσεις, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία για να τις αφαιρέσει.

ΜΗΝ αφήνετε πλούσια σε ενυδατική δράση προϊόντα να έρθουν σε επαφή με τις νέες βλεφαρίδες σας.
Σαμπουάν, conditioner, παχιές κρέμες και γενικά προϊόντα με βάση τα έλαια, μπορεί να χαλαρώσουν τους δεσμούς ανάμεσα στις βλεφαρίδες και τη κόλλα που στερεώνει τις επεκτάσεις τους. Όταν λοιπόν κάνετε μπάνιο ή πλένετε τα μαλλιά σας, είναι καλή ιδέα να γέρνετε το κεφάλι σας προς τα πίσω, έτσι θα κρατήσετε το το νερό μακριά από τις βλεφαρίδες και τα μάτια σας. Κάποιες μάλιστα χρησιμοποιούν και ειδικά γυαλιά όταν κάνουν μπάνιο, τόσο στη θάλασσα όσο και στο ντους! Δε χρειάζονται βέβαια τέτοιες υπερβολές. Λίγη προσοχή αρκεί!

Μην αμελείτε τις φυσικές σας βλεφαρίδες.
Μπορείτε να διατηρήσετε τη πολύ καλή υγεία των φυσικών βλεφαρίδων σας με ένα conditioner ειδικό για βλεφαρίδες ή με ένα serum που θα περιέχει ορμόνες που θα βοηθούν στην ανάπτυξη και την υγεία τους. Αυτά τα προϊόντα βοηθούν τις τρίχες να μείνουν στο θυλάκιο όσο το δυνατόν περισσότερο, πράγμα που σημαίνει ότι θα προσφέρουν και καλύτερη και ισχυρότερη υποστήριξη για τις επεκτάσεις βλεφαρίδων που τοποθετούνται πάνω τους. Φροντίστε να διασκεδάσετε και να περνάτε καλά με τις νέες σας βλεφαρίδες! Δείξτε τες στον κόσμο! Βγείτε έξω και διασκεδάστε και γιατί όχι, ίσως είναι η ώρα και για λίγο φλερτ. Το βλέμμα σας άλλωστε είναι τώρα πιο σέξι από ποτέ!

Social links
error


Facebook
Facebook
Instagram
YouTube